مستربچ آنتی اکسیدانت RAZIantioxidant
این مستربچ اغلب با عنوان پایدارکننده حرارتی نیزشناخته می شود. افزودنی با ساختار آلی که در مقابل اکسید شدن پلیمر ممانعت کرده و یا به عبارتی اکسیداسیون را به تعویق می اندازد. این نوع از تخریب سبب عارضه های ذیل می شود:
• تغییر رنگ محصول
• تغییر ویسکوزیته یا گرانروی
• کاهش خواص فیزیکی و مکانیکی
• ایجاد ترک و ترکچه های سطحی
• کاهش شفافیت
اکسیداسیون پلاستیک در نتیجه فرآیند شکل دهی آن در دماهای بالا و یا در دوره سرویس دهی طولانی در محیط ایجاد می شود. در فرمولاسیون مستربچ بستگی به نوع اکسیداسیون، افزودنی مناسب و یا ترکیبی ازچند افزودنی استفاده می گردد.